Marieke Brouwers | PNO Expo

Voor Marieke Brouwers is een interieur pas af als er ook kunst aanwezig is. “Schilderijen zorgen voor sfeer, karakter en gezelligheid in huis.”Met haar kleurrijke werken reist ze van expositie naar expositie. Het hele land door. “Mijn 3D schilderijen, opgebouwd uit minstens vijf lagen verf, komen in het echt namelijk veel beter tot hun recht”, aldus de kunstenares.

Marieke trekt naar eigen zeggen letterlijk alles uit de kast en gaat in de weer met rollers, kwasten, palletmessen en verf rechtstreeks uit de tubes. Dikke lijnen op het doek zorgen voor dat 3D-effect. Haar favoriete onderwerp? “Dieren. Die komen veelvuldig terug in mijn werk.”

Brouwers schildert in opdracht van particulieren maar ook bedrijven en instellingen zoals Politiebureau Zwolle, Vivente, Dutz! en Right Marketingonderzoek weten haar steeds vaker te vinden.

Voor een overzicht van Marieke’s bijzondere 3D-schilderijen zie PNOexpo of bezoek haar website. Daarnaast zijn haar werken nog tot eind augustus te bewonderen bij Galerie de Langenhof in Zwolle.

Marieke Brouwers | PNO Expo

Marieke Brouwers | PNO Expo


Reageren