Interview | Corbino: “De fotografiemarkt heft zichzelf op”

Hij begon ooit als fotograaf voor ‘De Waarheid’, de communistische krant van Nederland. Legde grootheden als Tina Turner vast. Maakte de veelbesproken foto van Gerrit Zalm met een vis in zijn pochet. Vindt dat Kluun er, met zijn ‘online beeldgebruik statement’ fors naast zit en heeft een duidelijke visie over de toekomst van fotografen: “Er is een stuwmeer ontstaan van mensen die heel aardig kunnen fotograferen. Fotografie dreigt te worden verheven tot bijbaan.”

Lees meer...
Like 

Froot | Fotografie die met realiteit speelt

Hun werk op PNOexpo toverde een smile op m’n gezicht. De uitgelezen kans om meer te weten te komen over dit jonge creatieve duo en dit op Froot te delen. Meet Anne-Marijn en Lorraine!

Lees meer...
Like 

Froot | Waar is David Bowie’s ‘Major Tom’ gebleven?

Wat is het toch heerlijk om me steeds weer onder te kunnen dompelen in de wereld van creativiteit en talent. Iedere week struin ik de PNOexpo af op zoek naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week struikelde ik over buitenaardse fotografie geïnspireerd op muziek. Perfect voor een artikel op Froot. Meet het werk van Mark Janssen!

Lees meer...
Like 

Froot | Bijzondere portretten van vrouwen met hun huisdier

Iedere week struin ik de PNOexpo af op zoek naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week struikelde ik over deze prachtige portretten. Perfect voor een artikel op Froot. Meet het werk van Andrea Loot!

Lees meer...
Like 

Froot | De rauwe randjes van het leven

Wekelijks zoek ik op PNOexpo naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week vond ik tegekke murals met een dikke knipoog. Perfect voor een artikel op Froot. Meet het werk van Jaap Vliegenthart!

Lees meer...
Like 

Froot | Zwembaden die spelen met het tij

Wekelijks zoek ik op PNOexpo naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week laat ik je de mooiste foto’s van een voor mij nog onbekend fenomeen zien: tidal pools. Perfect voor een artikel op Froot. Meet het werk van Pim Vuik!

Lees meer...
Like 

Froot | De Hipsters onder de ouderen

Wekelijks zoek ik op PNOexpo naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week laat ik je de mooiste foto’s van een voor mij nog onbekend fenomeen zien: tidal pools. Perfect voor een artikel op Froot. Meet het werk van Anne Dijkhorst!

Lees meer...
Like 

Froot | Mooi van lelijkheid

Wekelijks zoek ik op PNOexpo naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week zijn het gebouwen en plekken die je normaal gesproken geen blik waardig gunt, maar die eigenlijk best wel mooi zijn. Perfect voor een artikel op Froot. Meet het werk van Peter Farla!

Lees meer...
Like 

Froot | Filmische foto’s van het dagelijkse leven

Wekelijks zoek ik op PNOexpo naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week een staande ovatie voor de intense foto’s van Ron Gessel. Perfect voor een artikel op Froot!

Lees meer...
Like 

Valerie Kuster

Sommigen noemen haar een ‘voedsel concept ontwikkelaar’ anderen noemen haar een ‘food artist’. Welk etiket je haar ook geeft, haar passie voor eten en kunst is duidelijk te zien! Haar doel: het creëren van nieuwe voedseldimenties door het bekende recept los te laten en zich te laten inspireren door kleuren, seizoenen en culturen. Zo ontstaan verrassende en kleurrijke voedselcomposities.

Lees meer...
Like 

Pagina's