Froot | Een kleurrijke zoektocht naar identiteit

Wekelijks zoek ik op PNOexpo naar bijzonder werk om over te schrijven. Deze week vond ik tegekke murals met een dikke knipoog. Perfect voor een artikel op Froot. Meet het werk van Luis Keijzer!

Lees meer...
Like 

Ellen ten Kate

Haar avontuur begon toen ze zich in 2004 aanmeldde voor de MIX academy. Hier leerde ze haar eigen stijl ontwikkelen. Voor Ellen was het een duidelijke zaak: ze wilde haar passie voor muziek en schilderkunst combineren. Met de verschillende opleidingen op onder andere de Academie voor de Beeldende Kunsten en Vrije Academie de Leuwenburgh, kan je gerust stellen dat ze een academische duizendpoot is. Geef haar een kwast en een doek en je krijgt de meest kleurrijke schilderijen. Tijd om Ellen beter te leren kennen!

Lees meer...
Like 

Sandra Mendelsohn

Sandra zet haar creativiteit op papier. Haar potloodtekeningen zijn fantasie- en kleurrijk. Als ze haar ogen sluit ziet ze de mooiste beelden voor zich en vervolgens moeten ze alleen nog even op papier worden gezet. Het leuke aan haar werk is dat je, elke keer als je kijkt, weer iets nieuws ontdekt.

Lees meer...
Like 

Ha Bru

Vorige week bekeken we het sprookjesachtig, maar altijd met een moderne, edgy twist foto’s van Andrea Loot. Haar coole collages zijn echt kunstwerken. Vandaag pakken we samen met Ha Bru het penseel én letter-stempels, we gaan aquarellen!

Lees meer...
Like 

Sabine op den Kamp

Vorige week gingen we creatief knippen en plakken met Marieke. Deze week kijken we mee met Sabine en haar veelzijdige creativiteit.

Lees meer...
Like